Inschrijven

Kan je niet wachten om je kleine engel in te schrijven? Klik dan op Inschrijf- en wijzigingsformulier om het bestand te open. Vul het inschrijf- en wijzigingsformulier volledig in en stuur op naar administratie@odiekids.nl. Na ontvangt van het formulier nemen team O-die kids zo snel mogelijk contact met u op.

Als u eerst een keertje wilt komen kijken, neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak. Wij zorgen dan dat de koffie of thee voor u klaar staat en dat we voldoende tijd kunnen nemen om u een rondleiding te geven.

Wanneer u meer informatie wenst over eventuele wachtlijsten, kunt u altijd bellen of mailen. U kunt uw kind opgeven voor de opvang of de opvang wijzigen door middel van het inschrijf en wijzigingsformulier. U kunt deze verkrijgen door te bellen naar telefoonnummer 0161 222 036 of door het downloaden van bovenstaand document.

Gedeeltelijk, volledig opzeggen en wijziging van dagdelen

Wij hebben een opzegtermijn van één maand. Daarom dient u deze maand het normale tarief voor de door u opgegeven dagen te voldoen. Dit ongeacht het feit of u voor deze maand al dan niet (volledig) gebruikt maakt, wenst te maken van onze diensten. De opzegging dient bij voorkeur via de mail of anders schriftelijk te gebeuren

 

Proefberekening maken

Klik hier om bij de belastingdienst een proefberekening te maken ‘Belastingsite proefberekening’.

Rondleiding of een persoonlijk gesprek?

Neem gerust contact op met O-die kids voor vragen, het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Contact