Visie

Pedagogische visie

Klik hier op het Pedagogisch beleidsplan van de dagopvang te openen.
Klik hier om het Pedagogisch beleidsplan van de BSO te openen.

Veiligheid en hygiëne

Wanneer ouders hun kinderen aan de zorg van een ander toevertrouwen, zijn veiligheid en hygiëne van het grootste belang. O-die kids voldoet aan alle wettelijke normen en eisen van brandweer en GGD. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij nemen de zorg voor uw kinderen uiterst serieus. Het speelgoed, de speeltoestellen en de ruimtes zijn veilig en schoon en de medewerkers weten precies hoe zij moeten handelen in het geval van ziekte of ongelukken. Jaarlijks vindt er een Risico Inventarisatie plaats. Deze uitgebreide inventarisatie wordt gecontroleerd door de GGD.

Inrichting en speelgoed

Een goede inrichting van zowel de binnen- als buitenruimte draagt bij aan een optimale ontwikkeling van uw kind. Een omgeving waar kinderen verschillende dagen in de week verblijven moet rust, vertrouwen en veiligheid uitstralen en tegelijkertijd uitnodigen tot verkennen en ontdekken. Het gebruik van natuurlijke materialen en frisse tinten in de inrichting creëert een gezellige en huiselijke sfeer die hieraan bijdraagt.

Spel en ontdekking

De ruime groepsruimten met divers speelgoed nodigen uit tot spel en ontdekking. De groepen bieden de kinderen de gelegenheid deel te nemen aan activiteiten zoals muziek, toneel, knutselen. In de peutergroepen zijn speciale hoekjes gecreëerd om in te spelen: een leeshoek met banken, een keukenhoek, plaats om in alle rust te bouwen en om met een speelkleed met de auto’s op te rijden. Voor de baby’s is er aangepast meubilair om hen op een veilige en verantwoorde manier te laten spelen en ontdekken.

Rondleiding of een persoonlijk gesprek?

Neem gerust contact op met O-die kids voor vragen, het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Contact