O-die kids Team

Welkom bij kinderopvang O-die Kids. Wij verzorgen dagopvang en buiten schoolse opvang voor kinderen van nul tot twaalf jaar. We willen u laten weten hoe we werken en wie hier werken, zodat u een klein beetje de sfeer van O-die Kids kunt proeven. Voorop staat dat wij de kinderen een leuke tijd willen aanbieden die zoveel mogelijk aansluit bij een gewone thuissituatie. Dat doen we onder andere door gezellige ruimtes en enthousiaste leidsters.

In de loop der jaren zijn we constant bezig geweest met de professionalisering van onze kinderopvang. We werken met thema’s waar we onze activiteiten op af stemmen, we zoeken naar variatie in onze knutselactiviteiten (verven, kreukelen, wikkelen etc.) en wisselen deze af met spelletjes, rollenspellen en doe activiteiten. Dagelijks kijken wij naar de kinderen vanuit een kindvolgsysteem, werken volgens de normen van GGD en brandweer en zijn flexibel en betrokken naar de ouders. Daarnaast zijn wij continu bezig om ons “kleine, oude schooltje” veilig, schoon maar bovenal gezellig te houden. Met een team dat elkaar en de kinderen goed kent, zich wil inzetten om de kwaliteit constant te verbeteren en dagelijks bezig is om ouder en kind van dienst te zijn.

Team

Het team van O-die kids bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn vakbekwaam, ervaren, hebben grote liefde voor hun vak en zetten zich iedere dag in voor de beoogde kwaliteit van O-die kids.

De pedagogisch medewerksters worden ondersteund door de leidinggevende en een administratieve kracht. Alle pedagogisch medewerksters hebben minimaal de opleiding SPW3 afgerond.

Rondleiding of een persoonlijk gesprek?

Neem gerust contact op met O-die kids voor vragen, het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Contact